van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Vloerbekleding (vloerbedekking) en tapijttegels

Van der Sluis maakt werk van uw vloeren! Daarom zorgen wij dat we u altijd topkwaliteit vloerbekleding / vloerbedekking / tapijten / tapijttegels kunnen aanbieden, met een enorme keuze aan strukturen (bouclé, frisé of velours), samenstellingen (wol, polyamide, sisal, cocos of combinaties), dessins en kleuren. Zachte vloeren met kwaliteit en een vakkundige plaatsing door onze medewerkers, een duidelijke keuze. Volledig afgestemd op uw wensen!

​

Wij bekleden uw trap met vasttapijt of met een traploper

Ook met vloerbedekking (vasttapijt - vloerbekleding) zijn er vele mogelijkheden voor uw trap. Wij bekleden (stofferen) uw traptreden volledig, of verwerken de vloerbedekking zoals een traploper wordt geplaatst. Ook verzorgen wij de vakkundige plaatsing van Brink & Campman traplopers. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden bent u van harte welkom in onze winkel in Baarle-Hertog.

​

Wij zijn uw Desso Home specialist

Desso Home levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij Van der Sluis sfeervol wonen kunt u terecht voor hoogwaardige tapijten en vloerkleden. Kijk op www.dessohome.nl/van-der-sluis-sfeervol-wonen voor veel inspiratie, vloerkleden op maat en advies voor het onderhoud van uw vloerbekleding. Tevens kunt u hier eenvoudig stalen aanvragen! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!:

​

Collecties o.a. van: Belakos • Bonaparte • Cotap • Cunera • Desso  • Nouwens-Bogaers • Parade • Tretford

​

www.dessohome.nl/van-der-sluis-sfeervol-wonen

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u. 

Zaterdag: 9.00 - 17.00 u. 

Zondag: 10.00 - 12.30 u. 

Maandag gesloten.

​

……….

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)

Tel. vanuit België: 014 69 90 02

Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

​

Email: info@vandersluis.be

Copyright © 2018: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.