van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Handgeknoopte tapijten

Onze handgeknoopte tapijten (karpetten) worden stuk voor stuk met de grootste zorg geselecteerd. Elk karpet word op vele kwaliteitscriteria beoordeeld zoals wolsoort, behoud van uiterlijk en duurzaamheid. In onze winkel bieden wij u handgeknoopte tapijten aan uit India, Nepal, Iran en Marokko. 

​

Machinaal geweven tapijten

Voor elk budget (160 x 230 cm voor slechts € 179,-) vindt u bij ons de mooiste machinaal geweven tapijten gemaakt van duurzame materialen. 

​

Je eigen unieke vloerkleed Op Maat Gemaakt

Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn. Door een Vloerkleed op Maat toe te passen als wooneiland wordt je zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen - de bank, salontafel en het dressoir - tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte! Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.

​

Kijk op dessohome.nl/van-der-sluis-sfeervol-wonen voor vloerkleden op maat en advies voor het onderhoud van uw vloerkleden. Tevens kunt u hier eenvoudig stalen aanvragen!

​

Ook voor tapijten / karpetten / vloerkleden; een bezoek méér dan waard!

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u. 

Zaterdag: 9.00 - 17.00 u. 

Zondag: 10.00 - 12.30 u. 

Maandag gesloten.

​

……….

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)

Tel. vanuit België: 014 69 90 02

Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

​

Email: info@vandersluis.be

Copyright © 2018: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.