logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Plissé en Duette Shades voor ramen van elke grootte en vorm

Plissé Shades worden op maat gemaakt van geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar® coatings en gemetalliseerde doeken verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor uw serre of koepel.

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Duette Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duette Shades; een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen en vormen.

Plissé en Duette Shades worden geleverd met koordbediening, handgreepbediening of elektrisch. Daarnaast zijn er speciale bedieningsvormen zoals Top-down/bottom-up, Smartcord en LiteRise. Laat u informeren door een specialist!

Collecties van: Luxaflex, Bece, Verosol, en Velux.

Gemetaliseerde Plisségordijnen van Verosol

Wel zonlicht, geen warmte. Dat kan alleen met Verosol. Dé binnenzonwering die niet alleen energie bespaart, maar ook warmte weert. Zo maak je het thuis in een handomdraai maar liefst 5 graden koeler.

Bij de plisségordijnen van Verosol is een aluminiumlaagje op het de achterkant van het doek aangebracht. Dit gemetaliseerde gedeelte op het doek zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft. In de winter heeft dit laagje een vice versa werking en blijft de warmte binnen en de koude buiten. Het resultaat hiervan is dat deze plisségordijnen een energiebesparende werking hebben.

Kijk ook op: www.verosol.nl
 

Duette-plissé-op-maat


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog