van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Vouwgordijnen voor u op maat gemaakt

Onze vouwgordijnen (ook wel optrekgordijnen of Roman Shades genoemd) zijn beschikbaar in transparante, inbetween of dichte stoffen. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. De stoffen zijn ook zeer geschikt voor de confectie van gordijnen. U kunt verschillende transparanties of kleuren perfect met elkaar afstemmen. Confectie gebeurt in eigen naai-atelier voor een perfect strak eindresultaat. Bediening met koord, ketting of elektrisch. De keuze is aan u.


Voor het reinigen van de stof van uw vouwgordijnen (systeem Panama) moet de stof van het systeem gehaald worden. Klik hier voor meer informatie.


JASNO folds, Dutch Design vouwgordijnen

JASNO folds zijn vouwgordijnen, ontworpen door Dutch Design studio Daphna Laurens. Unieke vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. 


Klik hier voor meer info over deze bijzondere raamdecoratie.


Paneelgordijnen (Japanse panelen)

Paneelgordijnen kennen we ook onder de naam Japanse panelen. Deze verwijzing naar het Oosten duidt op de oase van rust die ze brengen in uw interieur. Paneelgordijnen zijn eveneens ideaal voor zeer brede ramen. Een paneelgordijn bestaat uit een aluminium profiel met meerdere sporen. Per spoor wordt er een loopwagen voorzien waarop de stof met velcro bevestigd wordt. Voor de bediening kunt u kiezen uit een trekstang, een koord of elektrisch.

De stofkeuze voor paneelgordijnen kan gelijk zijn aan deze van de vouwgordijnen, overgordijnen of rolgordijnen. Er is dus een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, transparanties en texturen.

Het moderne tijdloze uitzicht van Japanse panelen maakt ze een ideale lange termijn keuze voor uw interieur. In combinatie met bijvoorbeeld overgordijnen heeft u een functionele raamdecoratie die u een warm en huiselijk gevoel zullen geven.


Op maat gemaakte vouwgordijnen en paneelgordijnen  met stoffen van o.a.: Artelux, Delius, Eijffinger, Jasno, Kendix,  Kobe, Oer, Ploeg, Toppoint, Unland en Wind.

Vouwgordijnen op maat voor u gemaakt.
Unieke vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier.
Op maat gemaakte paneelgordijnen

Openingsuren:


Dinsdag t/m zaterdag:

9.00 - 17.00 u. 

Zondag en maandag: gesloten


Vanwege vakantie zijn wij

gesloten van 2 t/m 22 augustus.

Copyright © 2021: van der Sluis sfeervol wonen

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. vanuit België: 014 69 90 02


Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.