logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Behang voor elke woonsfeer

De structuren en dessins, die de huidige decoratietrends bepalen, vindt u in onze behang collecties van o.a.: Arté, Casadeco, Casamance, Eijffinger, Hooked on Walls en Dekens. Voor elke woonsfeer een passend bahang:

KLASSIEK
De nieuw klassieke woonstijl is even verrassend als tijdloos. Oude tijden herleven met gedecoreerd behang, lambrisering, kroonluchters en ornamentele plafonds. Antieke en Aziatische objecten verrijken de sfeer, net als glanzende en aaibare stoffen zoals satijn, fluweel, wol en mohair. Verrassende kleuraccenten in fuchsia, wijnrood of donkerpaars brengen het interieur tot leven. Nieuw klassiek met een vleugje chique!

MODERN
Ruimtelijk en licht met strakke lijnen en eenvoudige vormen. De basiskleuren zijn ingetogen, van zwart-wit en naturellen tot grijs, blauw en groen. Er is veel aandacht voor functionaliteit, design én ambachtelijke producten. De meubelen zijn groot en comfortabel, op een enkele designklassieker na. Verrassende effecten als een opvallend behang op één muur, kenmerken deze woonsfeer.

TRENDY
Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Stoere materialen als hout en steen, comfortabele zitmeubelen, lage dressoirs, vintage, kunst, kleurrijke kleden en hippe designobjecten bepalen de sfeer. Deze stijl is uitermate geschikt voor kleine ruimtes, met wit als belangrijkste basiskleur, gecombineerd met frisse kleuren of accenten in vergrijsde pasteltinten. Kleur en creativiteit ontmoeten elkaar!

Wallpower/ fotobehang
De wandgrote dessins worden digitaal gedrukt op Smartpaper met alle voordelen van dien (geen plaktafel, geen inweektijd, droog werken). Wallpower is een kwalitatief hoogwaardig product, dat goed afwasbaar is en een hogere lichtechtheid heeft dan het gemiddelde behang. Ontdek de nieuwste dessins Wallpower fotobehang bij van der Sluis sfeervol wonen.
 

Kleuradvies en verf voor uw interieur....

Kleuradvies is de basis bij het inrichten van uw huis in combinatie met gordijnen en vloerbekleding. Voor een totaal kleur- en interieuradvies bent u bij van der Sluis sfeervol wonen aan het juiste adres. Onze verfcollectie van Boss paints met meer dan 20.000 kleuren staat garant voor een actueel kleurenpallet en een kwalitatief hoogwaardige verf.

Behang


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog