van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Horizontale jaloezieën op maat gemaakt

Op maat gemaakte horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes (16 - 25 - 35 - 50 - 70 mm) kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen. Naast aluminium jaloezieën kiest u uit hout, textiel, PVC en kunstleder voor de samenstelling van uw jaloezie. Bediening door middel van koord/tuimelstok, ketting, handgreep of elektrisch. Voor een persoonlijke afwerking kiest u voor een uni of decoratief ladderband.


Horizontale jaloezieën van: Luxaflex, Bece, Jasno, Louverdrape, Zonnelux en Velux.Maak iedere ruimte bijzonder met houten jaloezieën

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Onze houten jaloezieën laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? We zagen ze ‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.

Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij onze shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in uw eigen stijl. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.


Houten jaloezieën van Jasno, Luxaflex, Bece, Zonnelux en Louverdrape.

Horizontale jaloezie op maat gemaakt
Houten jaloezie bij van der Sluis sfeervol wonen

Openingsuren:


Dinsdag t/m zaterdag:

9.00 - 17.00 u. 

Zondag en maandag: gesloten


Vanwege vakantie zijn wij

gesloten van 2 t/m 22 augustus.

Copyright © 2021: van der Sluis sfeervol wonen

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. vanuit België: 014 69 90 02


Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.