logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Rolgordijnen

Rolgordijnen

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met onze rolgordijnen. Rolgordijnen zijn leverbaar met en zonder cassette, met kettingbediening, handgreepbediening of elektrisch. Ook voor extra grote afmetingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Rolgordijn collecties van: Luxaflex, Bece, louverdrape, Verosol, en Velux.

Rolgordijnen zonwerend zonder verlies van zicht

Wel zonlicht, geen warmte. Dat kan alleen met Verosol. Dé binnenzonwering die niet alleen energie bespaart, maar ook warmte weert. Zo maak je het thuis in een handomdraai maar liefst 5 graden koeler.

Met de rolgordijnen van Verosol kunt u niet alleen ongewenst licht buiten houden en een aangename temperatuur creëren. U behoudt ook het zicht met de buitenwereld. Bij Verosol kunt u namelijk de exacte materiaalsoort uitkiezen waarvan uw rolgordijn wordt gemaakt. U heeft de keuze uit ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend, SilverScreen en EnviroScreen 802. Elke soort materiaal heeft zijn eigen zonwerende waarden, wat inhoudt dat iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat. Op deze manier kunt u rolgordijnen selecteren die perfect bij uw kamers passen. Van der Sluis sfeervol wonen is uw official Verosol dealer!

Kijk ook op: www.verosol.nl
 


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog