van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog
Kussens en plaids
Boxsprings met vakkundig slaapadvies

Boxsprings

Boxsprings nemen in ons assortiment een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comfort eigenschappen zijn boxsprings erg populair. Van der Sluis sfeervol wonen heeft verschillende boxsprings in de showroom; onder andere Avek-1927, Avek Ninety, Avek Fier, Avek Simmer, Avek Noflik en Camelot. Elke boxspring heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden en stoffen. Zo vindt u altijd een bed dat bij u past.


Klik hier voor meer informatie over Avek boxsprings

Boxspring Ninety met vele gratis extra's

Avek Boxspring Ninety met vele extra’s

Al 90 jaar lang maakt Avek, in de fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege ons 90 jarig jubileum introduceren wij de Avek Boxspring Ninety. Een luxe drie-laags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Uw voordeel bedraagt maar liefst 550 Euro! Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.995 euro! Test ‘m nu bij van der Sluis in Baarle-Hertog.


Klik hier voor meer informatie over de Avek Ninety


Matrassen met vakkundig slaapadvies

Matrassen voor gezond en comfortabel slapen

Hoe is het gesteld met de kwaliteit van uw nachtrust? Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam wel voldoende ondersteuning die het nodig heeft? Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed slaapsysteem, helemaal afgestemd op uw situatie! Onze matrassen collectie bestaat uit diverse pocketvering matrassen met afdeklagen van comfortschuim, traagschuim of latex (natuurlijk schuimrubber). Daarnaast vindt u in onze collectie comfortschuimmatrassen in elke prijsklasse. Collecties van o.a.: Avek en Cox.


De nieuwe AVEK Bronze, Prata en Ouro collectie biedt u uitstekende ventilatie, thermisch geharde pocketvering met comfortzones, extra stabiel door bandstaal rondom de kern,  60 dagen omruilgarantie op de matraskern en 25 jaar garantie op veerbreuk.


Klik hier voor meer informatie over Avek matrassen

Lattenbodems en spiraalbodems

Naast boxsprings en matrassen vindt u bij ons een ruime keuze lattenbodems en spiraalbodems. Alle bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke uitvoering, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar. 

boxspring Baarle-Hertog
boxspring Baarle-Nassau
boxspring Avek Baarle-Hertog
boxspring Avek Baarle-Nassau
boxspring testen Baarle
boxspring Turnhout
boxspring Merksplas
boxspring grijs
boxspring Weelde
boxspring Ravels
boxspring 1927
boxspring blauw

Openingsuren:


Dinsdag t/m zaterdag:

9.00 - 17.00 u. 

Zondag en maandag: gesloten


Vanwege carnaval zijn wij gesloten

van za 10-02-2024 t/m di 13-02-2024

Contact:


van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. België: 014 - 69 90 02

Tel. Nl.: 00 32 14 69 90 02


Email: info@vandersluis.be

Copyright © 2023: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Ik aanvaard de privacy policy