van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Interieuradvies vanop afstand

Ook wij sluiten onze winkel om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Ben je ondertussen aan het nadenken over een nieuw interieur? Dan denken wij graag mee! Maar dan vanop afstand.


Hoe werkt het precies?

Bel ons op 014 699 002 of stuur een e-mail naar yvonne@vandersluis.be om een afspraak te maken wanneer het uitkomt. Dan kijken we samen hoe we het interieuradvies op afstand voor jou het best kunnen aanpakken.


Dat kan bijvoorbeeld via een e-mail met foto’s van de ruimtes die je (opnieuw) wil inrichten en een plannetje met (een inschatting van) de afmetingen. Ook kunnen we een videocall opzetten via Whatsapp of FaceTime. Op die manier kun je ons de ruimtes laten zien en tegelijk je ideeën en wensen bespreken. Wij kunnen je vanuit onze showroom mogelijke gordijnstoffen, tapijten enzovoort laten zien die goed zouden passen in je interieur. Geïnteresseerd?


Waarmee kunnen we je helpen?

We helpen je verder met alle soorten vragen die je maar zou hebben over de inrichting van je huis. Bijvoorbeeld over kleuren, hun combinaties en het effect dat ze hebben op ruimtes. Over welke soort raamdecoratie het beste past, welke vloeren het meeste geluid absorberen, welke opties je hebt voor elektrische gordijnen. En nog veel meer!
Openingsuren:


Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 u. 

Zaterdag: 10.00 - 17.00 u. 

Zondag: 10.00 - 12.30 u. 

Maandag: gesloten.Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. vanuit België: 014 69 90 02


Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

Copyright © 2019: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.