logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Verticale jaloezieën voor lichtregeling, zonwering en privacy

Luxaflex® heeft de verticale jaloezie (gordijnjaloezie) helemaal opnieuw ontworpen en zet hiermee een opvallende, nieuwe trend in verticale raambekledingen. De reeks stoffen geeft een verfrissende nieuwe look, geënt op eigentijds design. Verticale jaloezieën zijn manueel of elektrisch te bedienen.

Luxaflex® gordijnjaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder stof, aluminium en een speciaal ontwikkelde pvc-collectie. Allemaal bieden ze de bekende voordelen van gordijnjaloezieën: uitstekende lichtinstelling, zonwering en privacy. Verticale jaloezieën worden op maat gemaakt voor een perfect eindresultaat!

Kunststoflamellen van Louverdrape

Kunststoflamellen (PVC lamellen) zijn multi-inzetbaar en heel gemakkelijk te combineren. U kunt kiezen uit een brede waaier aan kunststoflamellen in rustgevende kleuren. Ze passen feilloos in elk interieur. Kunststoflamellen zijn kleurecht, makkelijk te onderhouden en bovendien heel hygiënisch. Alle referenties zijn brandvertragend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kantoren. Daarnaast zijn al onze kunststoflamellen antistatisch en hebben ze hoge reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden.

DECOSTRIPS VOOR UW LAMELLEN
Geef uw kunststoflamellen extra cachet met de decostrips die speciaal ontwikkeld zijn voor de 127 mm lamel. De houten decostrips (35 mm) zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze worden telkens bovenaan, onderaan en in het midden van de lamellen aangebracht. Zo geeft uw binnenzonwering net dat tikkeltje extra uitstraling aan uw interieur.


Verticale jaloezieën van: Luxaflex, Bece en Louverdrape (Lecluyse)

Verticale-jaloezieën


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Bekijk ons nieuwe magazine:

mrwoonmagazine180x150

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

..............