van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

‍Duurzame PVC vloeren van mFlor, Tarkett, Belakos en Forbo

‍Tarkett, mFlor, Belakos en Forbo zijn toonaangevende en trendsettende merken op het gebied van PVC vloeren (vinylstroken en – tegels). PVC vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.


‍PVC vloeren zijn duurzame kunststof vloerbedekkingen die uit meerdere lagen zijn opgebouwd (heterogeen). PVC vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels. PVC stroken hebben een klikverbinding voor een zwevende plaatsing, of worden verlijmd op de ondervloer. Wij zorgen voor het vakkundig egaliseren van de ondervloer, het plaatsen van de PVC vloer en, indien gewenst, het plaatsen van de plinten voor een perfecte afwerking!


‍Klik hier voor meer informatie over Tarkett PVC vloeren‍Kamerbreed vinyl van Novilon, Tarkett en Belakos

‍Comfortabele en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Dat is Novilon: kamerbreed vinyl dat uw zintuigen prikkelt. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid: een hele stille vloer. En natuurgetrouw. Neem de vernieuwde en verbeterde Novilon Nova. Door het levensechte reliëf en bijvoorbeeld de v-groef in de lengterichting zijn deze vloeren niet van hout te onderscheiden.


‍Wij verzorgen de vakkundige plaatsing van uw nieuwe Novilon vloer inclusief het egaliseren of legklaar maken van de ondervloer.


‍Klik hier voor meer informatie over Novilon vloeren

PVC vloeren bij van der Sluis
Novilon bij van der Sluis sfeervol wonen

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 u. 

Zaterdag: 10.00 - 17.00 u. 

Zondag: 10.00 - 12.30 u. 

Maandag gesloten.


………….

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. vanuit België: 014 69 90 02


Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

Copyright © 2019: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.