logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

gordijnenvitrageinbetween

De mooiste gordijnen op maat gemaakt

Op maat gemaakte gordijnen bepalen voor lange tijd het beeld van uw interieur. Van der Sluis wijst u de weg naar gordijnen die perfect passen. Sterker nog, onze collectie zet uw fantasie aan het werk, en met behulp van onze binnenhuisarchitecte maken we er samen het mooiste van. In onze winkel vindt u een enorme keuze in materialen en uitvoeringen, uni of gedessineerd, met of zonder voering, op maat gemaakt in eigen atelier met plooien, zeilringen, golfband, enz, enz ... Ook op het gebied van gordijnrails (o.a. elektrische gordijnrails) en gordijnroedes zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u informeren over de vele mogelijkheden en combinaties!

 

Vitrage en inbetween gordijnen

Een van de belangrijkste trends op het gebied van raamdecoratie zijn de inbetween gordijnen. Deze half-transparante stoffen zijn met hun luchtige uitstraling een belangrijk alternatief voor overgordijnen. In combinatie met bijvoorbeeld sluitgordijnen, voering of rolgordijnen blijft uw privacy behouden. Vitrage en inbetween gordijnen worden op maat gemaakt in ons eigen confectie atelier.

Laat u inspireren in onze compleet vernieuwde winkel met vele sfeer- en stijlpresentaties.

Op maat gemaakte gordijnen van o.a.: Artelux, Delius, Eijffinger, Kendix, Kobe, Oer, Ploeg, Toppoint, Unland, Your Edition en Wind.

 

Klik op onderstaande afbeelding voor meer gordijnen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog