logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Elektrische gordijnen, optrekgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën

Voor een groter comfort, maar ook voor een betere inbraakpreventie, kunt u kiezen voor elektrische bediening van uw gordijnen, optrekgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën etc. Er is een ruime keuze in bedieningsmogelijkheden; schakelaars, afstandsbediening, domotica of zelfs via smartphone of tablet. Elektrische gordijnen worden aangesloten op 220 volt voedingspanning. Indien nodig wordt er een transformator voorzien voor 12 of 24 volt. Optrekgordijnen, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, plissé en duette in combinatie met (oplaadbare) batterijen bieden een oplossing voor alle situaties waar het aanbrengen van bedrading niet mogelijk of wenselijk is.

Van der Sluis sfeervol wonen heeft vele jaren ervaring met de elektrische bediening van raamdecoratie. Vraag voor uw nieuwbouw of renovatie tijdig naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag over bekabeling en aansluitpunten.

Upgrade uw bestaande optreksystemen

Nu is het mogelijk om uw bestaande optreksystemen (type 620) aan te passen naar elektrische uitvoering met batterijvoeding. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

TaHoma van Somfy

Tahoma van Somfy is een besturingsinterface die toegankelijk is via het internet en waarmee u waar en wanneer u maar wilt, alle voorzieningen in u woning kan bedienen. Wij installeren uw Somfy Tahoma volledig naar uw wensen.

Ook voor elekrische gordijnen: een bezoek méér dan waard!

Elektrischegordijnen


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog