logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Het beste nek ondersteunende hoofdkussen

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

Dekbedden: Puur natuur!

Een heerlijk dekbed gemaakt van 100% natuurlijke materialen? Met onze Silvana dekbedden kan dat! Want Silvana doet geen concessies: een 100% natuurlijke buitenkant met een 100% natuurlijk binnenkant zorgt voor een weldadige nachtrust.

Partnerdekbed
Heb jij het snel koud en je partner het snel warm en je wil toch graag samen onder één dekbed slapen? Dan is het Silvana Spitsbergen Partnerdekbed het ideale dekbed voor jou. 

Huisstofmijtallergie
Heb je last van een huisstofmijtallergie of wil je een dekbed dat de groei van bacteriën en schimmel actief tegengaat? De Silvana dekbedden uit onze collectie zijn dan speciaal voor jou. Zowel de buitenkant als de vulling zijn behandeld tegen huisstofmijt en de dekbedden zijn gemakkelijk wasbaar. Dus je kunt nu met een gerust hart gaan slapen.

Dekbedden Royale
Voor als het net iets luxer en mooier mag is er nu de Silvana Royale. Gemaakt van de meest fijngeweven katoenen tijk en gevuld met 100% witte dons. Daarnaast is deze collectie volledig behandeld tegen huisstofmijt.

Dekbedden en kussens: Collecties van o.a. Paradies en Silvana.

Dekbededdenhoofdkussens


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog