van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Boxsprings

Boxsprings nemen in ons assortiment een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comfort eigenschappen zijn boxsprings erg populair. Van der Sluis sfeervol wonen heeft verschillende boxsprings in de showroom: Avek-1927, Simmer, Noflik en Camelot. Elke boxspring heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden en stoffen. Zo vindt u altijd een bed dat bij u past.

 

Matrassen voor gezond en comfortabel slapen

Hoe is het gesteld met de kwaliteit van uw nachtrust? Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam wel voldoende ondersteuning die het nodig heeft? Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed slaapsysteem, helemaal afgestemd op uw situatie! Onze matrassen collectie bestaat uit diverse pocketvering matrassen met afdeklagen van comfortschuim, traagschuim of latex (natuurlijk schuimrubber). Daarnaast vindt u in onze collectie comfortschuimmatrassen in elke prijsklasse. Collecties van o.a.: Avek en Cox.

 

De nieuwe AVEK Bronze, Prata en Ouro collectie biedt u uitstekende ventilatie, thermisch geharde pocketvering met comfortzones, extra stabiel door bandstaal rondom de kern,  60 dagen omruilgarantie op de matraskern en 25 jaar garantie op veerbreuk.

 

Lattenbodems en spiraalbodems

Naast boxsprings en matrassen vindt u bij ons een ruime keuze lattenbodems en spiraalbodems. Alle bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke uitvoering, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar. 

Shutters in een klassiek interieur
Op maat gemaakte shutters voor de badkamer

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u. 

Zaterdag: 9.00 - 17.00 u. 

Zondag: 10.00 - 12.30 u. 

Maandag gesloten.

​

……….

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)

Tel. vanuit België: 014 69 90 02

Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

​

Email: info@vandersluis.be

Copyright © 2018: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.