logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Matrassen voor gezond en comfortabel slapen

Hoe is het gesteld met de kwaliteit van uw nachtrust? Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam wel voldoende ondersteuning die het nodig heeft? Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed slaapsysteem, helemaal afgestemd op uw situatie! Onze matrassencollectie bestaat uit diverse pocketveringmatrassen met comfortschuim, traagschuim of latex (natuurlijk schuimrubber) afdeklagen. Daarnaast vindt u in onze collectie combispring-, en comfortschuimmatrassen in elke prijsklasse. Collecties van o.a.: Avek en Cox.

De nieuwe AVEK Bronze, Prata en Ouro collectie biedt u uitstekende ventilatie, thermisch geharde pocketvering met comfortzones, extra stabiel door bandstaal rondom de kern, 60 dagen omruilgarantie op de matraskern en 25 jaar garantie op veerbreuk.

Boxsprings

Boxsprings nemen in ons assortiment een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Van der Sluis sfeervol wonen heeft verschillende boxsprings in de showroom: 1927, Timeless, Simmer, Noflik en Camelot. Elke boxspring heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden en stoffen. Zo vindt u altijd een bed dat bij u past.

Lattenbodems en spiraalbodems

Naast boxsprings en matrassen vindt u bij ons een ruime keuze lattenbodems en spiraalbodems. Alle bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke uitvoering, handverstelbaar of electrisch verstelbaar.
 

Bospringsmatrassen


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog