logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

NIEUW: Tarkett laminaatvloeren

Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral op vloeren waar intensief op wordt geleefd. Het laminaat van Tarkett is van oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor wordt zonder aarzelen 25 jaar garantie op de vloer gegeven. Dat is perfect voor een huis waar een gezin woont. Of waar gezellig een paar huisdieren over de vloer wandelen. Laminaat is zeer slijtvast en geluiddempend, zeker in combinatie met de ondervloer.

Het assortiment biedt een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. En met het longboard laminaat (extra lange planken) komt nog meer nadruk te liggen op de ruimtelijke beleving van de woning.

De installatie is zo gedaan. De vloerplaten zijn zo ontworpen om ze met een simpele klik aan elkaar te bevestigen.

Kijk ook op: http://dessotarkett.nl

Beautifloor laminaatvloeren

De Beautifloor laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

Quick-Step laminaatvloeren

Ruim twintig jaar geleden introduceerde Quick-Step laminaatvloeren. Sindsdien genieten ze een ijzersterke reputatie: tijdloos, tot in de puntjes afgewerkt en gemakkelijk te installeren.

SCHITTEREND DESIGN: Of je nu houdt van modern of traditioneel, Quick-Step Laminaatvloeren biedt een brede keuze aan plankgroottes, tal van kleuren en houttypes, en prachtige texturen en groeven.

KWALITEIT VOOR HET LEVEN: Je vloer beschermen is Quick-Steps hoogste prioriteit. Quick-Step Laminaat wordt dan ook afgewerkt met een ultra-efficiënte Scratch Guard-laag die je vloer tot tien keer beter tegen krassen beschermt. Bovendien geniet je tot 25 jaar garantie op alle laminaatvloeren. Wij verzorgen bovendien de vakkundige plaatsing van uw nieuwe Laminaatvloer inclusief ondervloer en plinten.

Laminaatvloeren


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog