logovanderSluisBaarleHertog

geWOON passie!

Duurzame PVC vloeren van mFlor, Tarkett, Novilon-design en Quick-Step

mFLOR, Tarkett, Novilon-design, Quick-Step en Beautifloor zijn toonaangevende en trendsettende merken op het gebied van PVC vloeren (vinylstroken en – tegels).

PVC vloeren zijn duurzame kunststof vloerbedekkingen die uit meerdere lagen zijn opgebouwd (heterogeen). PVC vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels. PVC stroken hebben een klikverbinding voor een zwevende plaatsing, of worden verlijmd op de ondervloer. Wij zorgen voor het vakkundig egaliseren van de ondervloer, het plaatsen van de PVC-vloer en, indien gewenst, het aanbrengen van een extra Polish laag. Laat u adviseren door een specialist!

De toevoeging van PU BLUE achter de merknaam van mFlor heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan VOC’s (vluchtige organische stoffen). Hiermee behoren deze PVC vloeren tot de top van Europa binnen het vloerensegment.

Kamerbreed vinyl van Novilon, Tarkett en Belakos

Comfortabele en praktische vloerinnovaties voor de vloer van morgen. Dat is Novilon: kamerbreed vinyl dat uw zintuigen prikkelt. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid: een hele stille vloer. En natuurgetrouw. Neem de vernieuwde en verbeterde Novilon Nova. Door het levensechte reliëf en bijvoorbeeld de v-groef in de lengterichting zijn deze vloeren niet van hout te onderscheiden.

Wij verzorgen de vakkundige plaatsing van uw nieuwe Novilon vloer inclusief het egaliseren of legklaar maken van de ondervloer.

PVCvloerenNovilon


Klik op onderstaande foto voor meer afbeeldingen....

Openingsuren:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 u.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 u.
Zondag: 10.00 - 12.30 u.
Maandag gesloten

................

Contact:

van der Sluis sfeervol wonen
Kapelstraat 6
2387 Baarle-Hertog (België)
Tel. vanuit België: 014 69 90 02
Tel. vanuit Nederland: 00 32 14 69 90 02
Email: info@vandersluis.be

Klik hier voor de kaart van Baarle-Hertog